Zájezdní hostinec U Jiskrů přijede na zájezd do Prahy na Food Film Fest!
Zajezdní hostinec s novou jiskrou? Ano, je to tak! Tradiční zájezdní hostinec v Kbelnici občerstvoval už poutníky a koně při putování rakousko-uherským mocnářstvím. Pochodeň nové tradice zde před několika lety zažehl sám mistr Martin Jiskra. Jeho profesionálním krédem je návrat ke kořenům, k tomu nejlepšímu z české a středoevropské gastronomie. V jeho kuchyni znovu ožívá nejeden neprávem zapomenutý recept. Proto je víc než logické, že menu pro náš mikrobiom připraví právě jeho ruce.
Na FOOD FILM FESTu se Zájezdní hostinec u Jiskrů postará o degustační menu v programu Mikrobi na talíři. Petr Jiskra nám přiblíží recepty, na kterých si pochutnávali už naši předkové. Těšit se můžete na 45 dní stařený hovězí ořech s rizotem z jednozrnky, pučálku s kvašeným zelím nebo jogurt s rakytníkovým želé.